Tel.:
China Silicone keukengerei fabrikant
Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Het aanbieden van producten met de redelijkste prijs en de hoogste kwaliteit aan elke klant; het helpen van klanten die winsten en successen bereiken!

Thuis

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Co. van de Shenzhenzd Technologie, Ltd is een ISO9001-2008, een ISO14001, een ISO18001, en een ISO27001 verklaard bedrijf die in 2000 oprichtten, gespecialiseerd in ontwerp en productie van silicone/rubber/plastic producten, in de ontwikkeling van het siliconeproduct 17 jaar. Onze fabriek behandelde een zelf-bezeten 30.000 sqmindustrieterrein, dat producten wereldwijd levert.

 

Onze 5 takken worden gevestigd in Shenzhen, Guangzhou, Peking, Shanghai en Hong Kong, met meer dan 300 werknemers.

 

Voordelen-De beroeps met ervaren ingenieurs, ontwerpers, bekwame arbeiders, geavanceerde vormende machines, het vulcaniseren machines, injectiemachines, de lijn van de oliedeklaag, silkscreen zich lijn en nog het uitbreiden volgens marktvereisten. De ervaring van de meer dan 10 jaaruitvoer.

Bedrijfswerkingsgebied- De oplossing van R&D en van het product, industrieel ontwerp, OEM/ODM-de producten van het productiesilicone.

Opdrachten-Aanbiedend producten met de redelijke prijs en elke klant, die klanten helpen die winsten en successen bereiken.

 

Wij hebben met veel beroemde bedrijven en banden, met inbegrip van het Pakhuis van Paul, de Directe Afzet van de V.S., Amazonië, Apollo-Groep, Wal-Mart, Watsons, Carrefour, Saoedi-arabische Luchtvaartlijnen, Qatar Airways, enz. samengewerkt.

 

Onze producten hebben FDA, LFGB, ROHS, Engels-71, BEREIK verkregen, en Ce-de certificatie en onze fabriek hebben SGS het verslag van de fabriekscontrole. U wordt hoogst verwelkomd om onze fabriek op om het even welk ogenblik te bezoeken!

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Merken : tangency ™

Aantal werknemers : 101~200

Jaarlijkse omzet : 50 Million-100 Million

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van de Shenzhenzd Technologie, Ltd is een ISO9001-2008, een ISO14001, een ISO18001, en een ISO27001 verklaard bedrijf dat in 2000 wordt opgericht, gespecialiseerd in de ontwikkeling van het siliconeproduct 17 jaar. De fabriek behandelt een zelf-bezeten 30.000 sqmfabriek, die producten wereldwijd leveren.

 

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

bedrijfsdiensten

1. Onze siliconenproducten zijn met geweldige prestaties, producten kunnen de temperatuur weerstaan ​​van -40 ℃ tot 230 ℃. Producten kunnen worden gebruikt in de oven, magnetronovens, vaatwassers en nog steeds perfecte prestaties behouden zonder giftige stoffen af ​​te geven. Door zijn flexibele kwaliteiten, antikleefeigenschappen en eenvoudige reiniging zijn reacties van over de hele wereld fenomenaal.

2. Onze producten hebben verkregen FDA, LFGB, ROHS, EN-71, BEREIKEN, en CE-certificering en onze fabriek heeft SGS fabriek audit rapport, certificeringen kunnen op verzoek worden verstrekt.

3. We kunnen bieden product R & D service ondersteunen al uw nieuwe ideeën. Uw OEM orde is zeer welkom in onze fabriek.

4. Nieuw ontworpen producten worden elke maand vermeld.

5. Het leveren van een service op maat voor de merknaam. Onze teamleden hebben een rijke ervaring in doos / plastic verpakking en andere op maat gemaakte verpakkingen, kunnen uw maatwerkvereisten ondersteunen.

6. Onze fabriek is ISO9001-2008, ISO14001, ISO18001, en ISO27001 gecertificeerd, met onze Seven Systems managementbegeleiding, kunt u verzekerd zijn van ons product en onze after-sales service.

7. ZD Technology bedrijf werd opgericht in 2000, gespecialiseerd in ontwerp en productie van siliconen / rubber / plastic producten, in de ontwikkeling van siliconenproducten voor 17 jaar.

8. Logistiek: we werken samen met een breed scala van internationale logistieke bedrijven, u kunt kiezen voor de een om de efficiëntie te maximaliseren:

A) Express: DHL, TNT, FedEx, UPS, EMS, etc. B) door Air; C) door Ocean.

9. service na verkoop:

1. Wanneer de klant de verkoper informeert over het kwaliteitsprobleem, moet de verkoper binnen 1 werkdag reageren en het "productverwerkingsblad voor het defecte product" indienen bij de fabrieks-merchandiser en rapporteert de merchandiser aan de technische afdeling.

2. Technische afdeling analyseert de reden, het bepalen van het oplossen van oplossing, en het geven van feedback aan de verkoop.

3. De verkoopafdeling neemt een beslissing over reparatie, nabewerking, teruggave, terugbetaling, etc. aan de klant.

Bedrijfteam

Ons tijdens de tentoonstelling:

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.
306-309, Bouwd, Huayuan-Technologie en Innovatiepark, Laodong Rd, Bao'an-District, Shenzhen 518102, China
Tel.:86-755-23080249
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Silicone keukengerei Leverancier. © 2019 - 2022 siliconekitchen-utensils.com. All Rights Reserved.