Tel.:
China Silicone keukengerei fabrikant
Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Het aanbieden van producten met de redelijkste prijs en de hoogste kwaliteit aan elke klant; het helpen van klanten die winsten en successen bereiken!

Thuis

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit de borstel van de siliconekeuken voor verkoop
Van goede kwaliteit de borstel van de siliconekeuken voor verkoop
Klantenoverzichten
De dienst is uitstekend, is het product uitstekend, adviseer ik het hoogst.

—— iris sasson, Israël

de grote dienst. grote kwaliteit

—— Alex Demetriou, Zuid-Afrika

De hoogste klantenservice, het product is goed maar niet de hoogste kwaliteit ik zocht. In elk geval de grote dienst en mededeling, hoop ik om andere gelegenheden te hebben om zaken met deze fabriek te hebben.

—— Davide Dal Toso, Italië

Ik ontving mijn orde voor tijd en ben super geïmponeerd met de kwaliteit van de siliconetheezakjes. Niet alleen dat, Mia uitzonderlijk was te behandelen. De eerste klassendienst! Ik zal het zekerst opnieuw tot opdracht geven.

—— Lisette Reimche, Canada

Verbazend bedrijf. Ging boven en verder met grote kwaliteit

—— Christopher Ejimofor, Verenigde Staat

Groot product, tevreden met aanpassing.

—— Sarah Labuda, Verenigde Staten

de goede dienst

—— Ignace montes de oca, Mexico

Zeer tevreden met het volledige proces met Catherine en dit bedrijf. Mijn orde kwam snel aan (zeer geïmponeerd) en het product schijnt om van goede kwaliteit te zijn en ik testte één en werk groot.

—— Pamela Fellows, Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1 leveringsketen Systeem

Inkomende Kwaliteitscontroleprocedure (IQC)

Doel
Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van inkomende materialen aan de vereisten van de productkwaliteit, voldoet om onbevoegde inspectie of inspectie van materialen beneden de maat in productie te verhinderen om thematerial veroorzakende kwaliteitsproblemen in productie te vermijden.

Materialen In kwestie
Het omvat productiematerialen, pakketmaterialen, vrijstellingsmaterialen.

Verantwoordelijkheid
De IQC-inspecteur is verantwoordelijk voor de het resultaat registreren en inspectie die, die oordelen.

Bemonstering
Wij gebruiken mil-std-105E norm, belangrijk de tekorten1:0 van AQL, minder belangrijke tekorten 1,5.

Na Inspectie
De IQC-inspecteur zal IQC etiketteren die op het toegelaten materiaal wordt gekwalificeerd. Als het materiaal niet aanvaardbaar is, zal het personeel aan QC afdelingsmanager rapporteren en de fabriek leidt. Als wegens dringende productie of andere speciale redenen, het personeel zal etiketteren keur op Afwijking en rapport goed
de hoeveelheid aan kopende afdeling. Het ongeschikte materiaal van IQC zal Unaccepted worden geëtiketteerd en naar leveranciers zijn teruggekeerd

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

 

2 productiebeheer Syste

Om goede kwaliteitsproducten te verstrekken, wij opstelling R&Ddepartment, personeelsopleidingsstelsel, duidelijke stroom chartsand heel wat geavanceerd machines en materiaal

Personeel de Procedures van de Opleidingscontrole

Nadat een nieuwe arbeider wordt aangeworven, de volledige opleiding zal alvorens hij begint te werken, om worden verstrekt ervoor te zorgen hij krijgt genoeg kennis van de baan en begrijpt alle procedures. De de grafieken en documenten van de productiestroom zijn duidelijk voor elke arbeider om te leiden.
Doeleinden van Werknemer Opleiding
Specificeer de capaciteitsvereisten van elke kwaliteit verwante positie en verstrek opleiding voor personeel om aan de gespecificeerde vereisten te voldoen.

Nieuwe Werknemer Opleidingsinhoud
Bedrijf Basisonderwijs: met inbegrip van bedrijfprofiel, werknemersdiscipline, kwaliteitsbeleid en kwaliteitsdoelstellingen, kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn, relevante wetgevingen en verordeningen, de normen van het kwaliteitsbeheersysteem en andere basiskennis opleiding. Binnen één maand na ingang in het bedrijf, zal het door het Ministerie van Beleid worden georganiseerd.

Baanvaardigheden die opleiden: Bestudeer de nationale productnormen, de normen van het bedrijf, proces en procedures, de prestaties van het gebruikte materiaal, de stappen van verrichting, de voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid en de onvoorziene gebeurtenismaatregelen, enz. Het zal door de technische manager worden georganiseerd. Het personeel moet de beoordeling vóór begin het werken overgaan.

 

3 QC Systeem

De kwaliteitscontrole omvat inspectie op onderhanden werk en geëindigd - producten. Wij zorgen ervoor elk product en zorgvuldig getest wordt gecontroleerd om aan internationale norm te voldoen.

Doeleinden
Om te controleren en de ongeschikte inkomende producten te behandelen en geëindigd - producten, om het productkwaliteit van het bedrijf te verzekeren om aan de vereisten te voldoen.

Toepasselijk Werkingsgebied

Deze procedure is van toepassing om alle materialen, onderhanden werkproducten te controleren, en geëindigd - producten.

Afdelingen In kwestie

Technische afdeling, productieworkshop, en pakhuis.

 

Ongeschikte Afgewerkt productcontrole

De manier om Ongeschikte Afgewerkte producten te behandelen die door QC Personeel worden gevonden
Als een paar gebeëindigd ongeschikt - de producten worden gevonden door QC personeel, zal het personeel de „Slechte Vorm van de Productverwerking“ vullen om de workshop te informeren om het te herstellen. Na het herstellen, zal het QC personeel het opnieuw controleren en de gekwalificeerde producten zullen in het pakhuis met andere goederen worden gezet; Als een gehele partij ongeschikt is, zal het QC personeel de „Slechte Vorm van de Productverwerking“ vullen om de workshop te informeren om het te reproduceren.

De manier om Ongeschikte Producten te behandelen die in Klanteninspectie worden gevonden
Als het ongeschikte product dat door de klanteninspectie wordt gevonden, de verkoopafdeling „Ongeschikte Inspectierapportvorm „naar de technische afdeling met de ongeschikte steekproef (verstrekte klant) zal verzenden. Het technische afdelingspersoneel zal analyseren, zal het analyserapport, voorbereiden en zal correctieve en preventieve maatregelen naar voren brengen. 

De workshop voert correctieve acties uit en schikt herwerking.
Na de implementatie van herwerking, zal de kwaliteit door QC personeel en door de klanteninspectie worden geïnspecteerd. Als het de inspectie van de klant niet overgaat, zal het voor verwijdering worden gekwalificeerd. De manier om Ongeschikte Producten te behandelen die door Klanten de technische kwaliteitsafdeling zijn teruggekeerd analyseert volgens de ongeschikte steekproeven en verstrekt de overeenkomstige correctieve en preventieve maatregelen in de „Ongeschikte inspectierapportvorm“ die door de verkoopafdeling wordt uitgegeven. De teruggekeerde goederen kunnen door de workshop worden herwerkt die het volledige inspectie, sorteren en statistieken, zal organiseren en dan statistische verslagen en ongeschikte steekproeven samen naar de technische afdeling zal verzenden. Na het herwerken, zullen de goederen zonder inspectie niet verzonden worden in het pakhuis. Voor die goederen niet bekwaam te herwerken, zal de fabriek aanvulling reproduceren.

 

4 pakketsysteem

1. Geen kwestie welk pakket u nodig hebt, krimpt binnen omslag, broodje, doos, polyzak, blaar, pp geweven zak, of pallet, hebben wij ervaring om allemaal te behandelen.

2. Elk doos en karton hebben een etiket. Als een klant speciale formaat of grootte nodig heeft, zal het personeel het, ook behandelen. 

3. Voor het etiket, heeft het het productmodel, partijaantal, hoeveelheid, de implementatie van standaardaantal, datum van productie en andere tekens.

4. De doos zou het in de normale omstandigheden van vervoer en opslag moeten kunnen verzekeren, en het product zal niet beschadigd worden door schok, behandeling, vochtigheid of stof.

 

5 pakhuisbeheersysteem

De het werkprocedure van het pakhuisbeheer is de materialen ervoor te zorgen en de producten die in pakhuis worden gehouden zijn onder goed voorwaarden en onderhoud.

 

Het Werkprocedure van het pakhuisbeheer
1. Douane-entrepots
Alle producten en materialen moeten door kwaliteitsafdeling worden gecontroleerd of worden geverifieerd alvorens zij kunnen worden opgeslagen. Volgens de inspectieverslagen, vult het pakhuispersoneel de „Opslagvorm in“ om materiële opslag te ontvangen. De verschillende materialen zouden volgens de bepalingen van de plaats moeten worden opgeslagen.
2. De Controle van de pakhuis Materiële Opslag
Het pakhuis zou geventileerd moeten worden gehouden en drogen, en er zou regen, vochtigheid, vuurvaste maatregelen moeten zijn. De pakhuismaterialen zouden keurig moeten worden geplaatst, schoon en proper (geen stof, geen huisvuil, geen puin). De het etiketinhoud zou van het pakhuismateriaal volledig, duidelijk en correct moeten zijn om de inventariscontrole te vergemakkelijken en gemakkelijk om worden gevonden. De pakhuismaterialen die in mislukking, verslechtering of schade worden gevonden zouden moeten op tijd worden afgedankt en van het pakhuis worden ontruimd.

3. Uit-voorraadprocedures
De materialen zouden strikt moeten worden gecontroleerd. De procedures moeten door de gemachtigde persoon worden ondertekend. De uit-voorraad van gebeëindigde goederen moet met de de Leveringsvorm van de verkoopafdeling worden gedaan.
4. Inventaris van Voorraad
Op dertigste van elke maand, controleert het personeel de inventaris in het pakhuis en brengt de relevante documenten bij elkaar. Het probleem dat in pakhuisinventaris moet wordt gevonden worden geïdentificeerd en, onmiddellijk aan het beheersteam voor hulp worden gemeld.

 

6 systeem van Inspectie alvorens Fabriek Te verlaten

Alvorens producten naar klanten te verzenden, volgen wij normen van behandeling, opslag, verpakking, bescherming en het merken om de producten in goede staat ervoor te zorgen.

1. Behandeling
A. Gebruikskarretjes en forklifts om gebeëindigde goederen in pakhuis te verzenden;
B. Gebruikslading, spoorwegvervoer, het verschepen, of luchtvervoer om goederen aan klanten te leveren;
C. Als zou de zeelevering, daar rain-proof moeten zijn, anti-daling, anti-druk, en antibotsingsmaatregelen.
2. Levering
Volgens het „Pakhuisinformatiebeheerbeleid“, volgt het pakhuispersoneel de uitvoerprocedures om de kwaliteit van te verzekeren
leveringsproces. Het verkooppersoneel controleert de producten overeenkomstig de vereisten van het contract vóór levering. Tegelijkertijd moet het personeel de problemen aangaande de manier van levering schatten en neemt beschermende maatregelen. In het vervoerproces, moeten wij de kwaliteit van de producten altijd controleren. Zolang er een kwestie is die invloed op kwaliteit kan hebben, moeten wij het behandelen onmiddellijk, om het product niet zo zo te beschadigen. In de loop van vervoer, als gepast aan ongeval dat de kwaliteit van de beïnvloede goederen veroorzaakt, zou het personeel onmiddellijk aan het beheersteam moeten rapporteren, om de goederen te verzekeren die aan klanten geleverd worden die aan de vereisten voldoen. Wanneer het product de bestemming bereikt, moet het door de ontvanger worden ondertekend. Als de klant verzoekt om het certificaat van de productkwaliteit of de certificatie van het kwaliteitssysteem te verstrekken, zouden wij moeten proberen om klanten aan vereisten te voldoen.

 

7 het Systeem van de naverkoopdienst

Wij hebben een standaardprocedure om de klachtennaverkoop van de klant te behandelen.

1. Wanneer de klant de winkelbediende over de kwaliteitskwestie informeert, moet de winkelbediende binnen 1 werkdag en het Blad van de „Product met gebrekenverwerking voorleggen“ aan fabrieksmerchandiser, en de merchandiser rapporten aan de technische afdeling antwoorden.
2. De technische afdeling analyseert de oorzaak, bepaalt de manier om het te behandelen, en geeft terugkoppelt aan het verkooppersoneel. 

3. _de verkoopafdeling nemen een een besluit te her*stellen, her*werken, terugkerenen, terugbetaling, enz. aan de de klant.

 

Certificaten
 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Standaard:ISO9001

  Aantal:42827

  Uitgiftedatum:2016-11-15

  Vervaldatum:2021-06-27

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Standaard:ISO14001

  Aantal:44963

  Uitgiftedatum:2018-06-27

  Vervaldatum:2021-06-27

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Standaard:ISO18001

  Aantal:H2703

  Uitgiftedatum:2018-06-27

  Vervaldatum:2021-03-12

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Standaard:SGS-FDA

  Aantal:No. CANEC1902308301

  Uitgiftedatum:2019-02-25

  Vervaldatum:2020-02-25

 • Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

  Standaard:SGS-LFGB

  Aantal:No. CANEC1902303601

  Uitgiftedatum:2019-02-26

  Vervaldatum:2020-02-26

Contactgegevens
Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jessie

Tel.: 0086-15999964606

Fax: 86-755-23084679

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Shenzhen ZD Technology Co., Ltd.
306-309, Bouwd, Huayuan-Technologie en Innovatiepark, Laodong Rd, Bao'an-District, Shenzhen 518102, China
Tel.:86-755-23080249
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Silicone keukengerei Leverancier. © 2019 - 2022 siliconekitchen-utensils.com. All Rights Reserved.