Bericht versturen
aboutus
Profiel QC

Ons bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteitscontrole bij de productie van siliconenproducten.We hebben een compleet systeem van kwaliteitscontrole opgesteld om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te garanderen..

Ten eerste controleren wij het aankoopproces van grondstoffen strikt om de kwaliteit van de grondstoffen te waarborgen.Bovendien, inspecteren wij de grondstoffen regelmatig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de kwaliteitsnormen van het bedrijf.

Ten tweede hebben wij een strikt productieproces. Ons ervaren productieteam volgt de productieprocedures en kwaliteitsnormen strikt om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.We controleren ook regelmatig het productieproces om eventuele problemen te identificeren en snel maatregelen te nemen om ze op te lossen.

Ten derde hebben wij een uitgebreid kwaliteitsinspectiesysteem, waarbij we geavanceerde testapparatuur en instrumenten gebruiken om producten te testen en te evalueren.de conformiteit ervan met de kwaliteitsnormen van het bedrijf te waarborgenWij voeren ook regelmatig interne kwaliteitscontroles uit om eventuele problemen te identificeren en onmiddellijke maatregelen te nemen om deze te verbeteren.

Ten slotte hebben wij een strikte kwaliteitscontrole standaard in het hele bedrijf geïmplementeerd.We zullen ons kwaliteitscontrolesysteem blijven verbeteren en onze productkwaliteit verbeteren om onze klanten betere diensten te bieden..

Certificaten
Contactgegevens